14
sep

Scheltema kookt met Natascha van der Stelt

zaterdag 14 september 2019 15:00

Scheltema kookt met Natascha van der Stelt

Natascha bakt, en wel zonder suikers en tarwe. Is dat mogelijk, en überhaupt wenselijk? Nou en of! In Natascha bakt laat de bakheldin ons zien dat je al die voor je lichaam belastende stoffen helemaal niet nodig hebt. Want ingrediënten als vanille, kaneel, kokos en fruit zijn net zo smakelijk, zo niet lekkerder. Denk aan stroopwafels, brownies, poffertjes en gevulde koeken. En het fijne: je kunt koekje twee met een gerust hart nemen. Op zaterdag 14 september om 15:00 uur staat Natascha in onze keuken en kunt u van haar kookkunsten proeven. Tot dan!

 

Over Natascha bakt:

Lekker gebak zonder toegevoegde suikers en tarwe: het lijkt onmogelijk maar toch kan het! Natascha bakt bevat ruim 60 recepten voor iedereen die bewust wil genieten. Koekjes, cake, taart, brood en andere zoete en hartige lekkernijen, allemaal zonder suiker, honing of suikervervangers, maar met smaakmakers als fruit, kaneel, kokos en vanille. De basis van vrijwel alle recepten is havermeel, soms aangevuld met rogge, waardoor de meeste recepten glutenvrij zijn. In Natascha bakt vind je recepten voor zowel typisch Nederlands (streek)gebak, zoals stroopwafels, poffertjes, gevulde koken en ontbijtkoek, als voor internationale all-time favourites zoals brownies, scones, cantuccini en platbrood.

pro-mbooks1 : scheltema