Scheltema's Stripdagen!

24
jan

Scheltema's Stripdagen: Theo van den Boogaard veiling - de kijkdag

vrijdag 24 januari 2020 12:00

We sluiten Scheltema's Stripdagen af met iets bijzonders: een veiling van zo'n vijftig stukken van Theo van den Boogaard! Op zondag 26 januari organiseren de tekenaar en Provenance Auction Events een door veilingmeester Mark Grol geleide live veiling van reclamewerk, maatschappelijke commentaren, kunststukken en strips en cartoons. De artikelen zijn hier te bekijken, en op vrijdag 24 januari kunt u ze, tussen 12:00 en 17:00 uur, live komen bewonderen op onze vierde etage. Tot dan!

Lees verder
26
jan

Scheltema's Stripdagen: Theo van den Boogaard veiling

zondag 26 januari 2020 12:30

We sluiten Scheltema's Stripdagen af met iets bijzonders: een veiling van zo'n vijftig stukken van Theo van den Boogaard! Op zondag 26 januari organiseren de tekenaar en Provenance Auction Events een door veilingmeester Mark Grol geleide live veiling van reclamewerk, maatschappelijke commentaren, kunststukken en strips en cartoons. De veiling wordt afgewisseld met een programma vol optredens, onder meer van Theo zelf, die, begeleid door pianist Wim Veenhof, songs van Bob Dylan ten gehore zal brengen. De artikelen zijn hier te bekijken. 

Lees verder
25
jan

Scheltema's Stripdagen: Het leven van Marten Toonder, met Klaas Driebergen en Rob Barnhoorn

zaterdag 25 januari 2020 15:00

Vaste prik tijdens Scheltema's Stripdagen: een mooie middag rondom Marten Toonder! Van de partij zijn Klaas Driebergen en Rob Barnhoorn, die zullen vertellen over het leven en werk van de geestelijk vader een van 's lands meest populaire stripverhalen, Heer Bommel en Tom Poes. Klaas Driebergen zal de connectie tussen Ierland en Toonders werk toelichten, en Rob Barnhoorn zal ingaan op de betekenis van Toonders verhalen voor onze huidige tijd. Dit zijn twee aspecten van Toonders werk die zowel kenners als andere liefhebbers van Toonders werk zeer interessant zullen vinden. U bent van harte welkom om te komen luisteren naar beide heren!

Lees verder
31
jan

Scheltema's Stripdagen: Theo van den Boogaard expositie

vrijdag 31 januari 2020 19:00

Tijdens Scheltema's Stripdagen, van 6 tot en met 31 januari, kunt u unieke zeefdrukken en posters van Theo van den Boogaard bewonderen én aanschaffen in ons trappenhuis. De prijzen variëren tussen de 7,50 en 130 euro. Kom langs en bekijk deze bijzondere collectie!

Lees verder
pro-mbooks1 : scheltema