Scheltema's Stripmaand

26
jan

Stripmaand: Lucky Luke signeert!

zaterdag 26 januari 2019 15:00

Lucky Luke is een fenomeen! Stripalbums, films, en nu dan ook live! De stripalbums staan al sinds 1946 in de bestsellerlijsten. Samen met Asterix en Kuifje blijft Lucky een voorloper van de eerste orde.

Kom voor een handtekening, een selfie, of een gesprek over de grillen van Jolly Jumper of de streken van de Daltons...

Vanaf 15 uur, exclusief bij Scheltema voor januari stripmaand!

Lees verder
26
jan

Stripmaand: Marten Toonder-middag

zaterdag 26 januari 2019 15:00

Alle Bommel-fans verzamelen! Deze zaterdag de 26e hebben we een uniek Toonder programma. We hebben alle grote namen en experts op het gebied van de Toonder-legacy uitgenodigd.

Vanaf 15 uur kunt u langskomen voor de professionele tekeningen van Tim Artz en Henrieke Goorhuis. Zij zijn de officiële kunstenaars van de Toonderstudios.

Daarnaast hebben we Wim Hazeu, bekend van de meer dan interessante Biografie over Marten Toonder. Wim zal een korte lezing geven over deze bestseller.

Ook Klaas Driebergen is van de partij en zal ons wat bijbrengen. Hij heeft meerdere boeken over Toonder geschreven en samengesteld, waaronder recent de prachtige korte verhalen bundel. Binnenkort komt een bundel met Toonders dierencartoons van hem uit.

Als laatste Special Guest komt ook Rob Barnhoorn langs. Hij is de schrijver van de tweedelige serie “Taal en wereld van de Bommelsage” en kan alles vertellen over de vernieuwende en verrassende taalkunst van Marten Toonder!

Kom vooral luisteren naar deze experts, iedereen is welkom bij ons op de 4e etage!

Lees verder
MINDBUSZEUS2 : scheltema