16
feb

Kunstweken: Modeworkshop van model Tanja Kok en coach Paultje Column

zaterdag 16 februari 2019 15:00

Kunstweken: Modeworkshop van model Tanja Kok en coach Paultje Column

Het zijn kunstweken bij Scheltema. Een breed begrip, deze middag belichten we de wereld van de mode!

Iedereen wil model worden, en tegenwoordig ligt dat meer binnen handbereik dan ooit! Internationaal fotomodel en expert Tanja Kok geeft je de tips die je nodig hebt om het te maken in de bizz. Want via Instagram en andere social media heb je nu je eigen carrière in de hand. Alvast 1 TIP: de persoonlijkheid van een model is enorm belangrijk voor succes. 

Maar als model moet je ook op de catwalk kunnen lopen. En dit is nog een hele kunst! Leer vandaag van Paultje Column, trainer en modellen goeroe to the stars / castingdirector.  Hij gaat je klaarstomen voor de Catwalk en uitleggen aan welke eisen je moet voldoen! 

Kom vooral langs bij deze geweldige workshopmiddag en wie weet sta jij binnenkort op de Cover van de Vogue!
Iedereen is welkom bij ons op de 4e etage.

Over 'Help! Ik ben model':

Wie weet er beter hoe het in de échte wereld van mode, fotografen, ontwerpers, stylisten en visagisten aan toe gaat dan de modellen zelf? Tanja Kok, internationaal ontdekt als model op haar 24ste, neemt je mee van achter de schermen naar vóór de camera en óp de catwalk. Tanja vertelt zonder Instagram-filter over de dingen die zij als (beginnend) model meemaakte. Met welke verwachtingen teken je bij een bureau? Hoe word je gekeurd? Wat vinden je familie en vrienden ervan dat je dit werk doet? En hoe reageer je als je wordt ontdekt door… een modelizer?

Voor Help! Ik ben model interviewde Tanja talloze insiders die een kijkje geven in hun leven en eerlijk hun verhaal vertellen. Daaruit blijkt dat de modewereld duidelijk aan het veranderen is en ontwerpers en agentschappen gelukkig ook steeds meer rekening houden met diversiteit. Deze interviews worden afgewisseld met twaalf verhalen over het spannende, maar soms ook onthutsende, leven van internationale fotomodellen.
Tanja’s modellenleven is een jarenlange ontdekkingsreis geweest. Zelf was ze graag aan die reis begonnen mét de kennis van de tips en trucs die ze in Help! Ik ben model geeft.

Over ‘The Model Lifestyle’ 

The Model Lifestyle van Nederlands bekendste modellencoach Paultje Column is hét handboek over de modellenwereld. Zijn modellen hebben o.a. de shows van Victoria´s Secret, Prada, Balmain en Dior gelopen, grote campagnes voor L´Oreal, Gucci en H&M gedaan en stonden op de covers van de Vogue en de Elle. Het is de droom van veel meiden om model worden, maar hoe pak je dit aan? Waar moet je rekening mee houden? Met achtergrondinformatie, adviezen en voedings-  en beweegtips – een boek niet alleen bedoeld voor modellen in spe, maar ook voor modellen met (wat) meer ervaring, om gezond en fit te blijven. Eigenlijk kan iedereen wat leren van de coach van Hollands Next Top Model als het aankomt op jezelf presenteren of het nou voor een casting of een sollicitatie is.. 

Is het jouw droom om model te worden leer dan wat Paultje schrijft waar hij oplet bij het scouten en begeleiden van meisjes en jongens. Bereid jezelf voor op jouw droom met deze nuchtere en duidelijke guide tot jouw Model Lifestyle!  De prachtige fotografie van bekende modefotografen met opkomende Nederlandse topmodellen geeft dit boek een extra cadeauwaarde.

 

pro-mbooks1 : scheltema