Pre-order 'Fucking horny' - gesigneerd

Fucking horny - gesigneerd

Marie Lotte Hagen ; Nydia van Voorthuizen

€ 19,99

Pre-order de nieuwe erotische bundel ‘Fucking Horny’ van feministisch duo DAMN, HONEY en ontvang een gesigneerd exemplaar! Wees er snel bij, want alleen de eerste 100 exemplaren worden gesigneerd. De pre-order actie eindigt vrijdag 2 september.

Dat er meer representatie nodig is in erotische verhalen, bleek uit het succes van 'Damn horny'. Voor 'Fucking horny' gingen Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, beter bekend als feministisch duo DAMN, HONEY, weer op zoek naar verschillende auteurs voor zoveel mogelijk diversiteit in de erotische verhalen. Het resultaat is wederom een bloedgeile bundel vol hete (queer-)verhalen die ver wegblijven van de male gaze. Met verhalen van o.a. Daan Borrel, Malou Holshuijsen en Monique van Loon.

YA Boek van de maand

Violet, vervloekt & verwoest

Gina Chen

€ 24,99

Limited edition: superluxe gebonden editie met stofomslag, linnenlook met goudfoliestempel, kleur op snee en fanart op de schutbladen!

Violet is een ziener en een leugenaar. Met haar slim geformuleerde voorspellingen drukt ze haar stempel op het koninklijke hof. Eerlijkheid is voor zwakkelingen, vindt ze, zoals de o zo niet-charmante prins Cyrus, die van plan is om Violet direct uit haar officiële rol te zetten zodra hij aan het einde van de zomer tot koning gekroond is. Maar wanneer de koning Violet vraagt een vals liefdesverhaal voor Cyrus te voorspellen, wekt ze een gevreesde vloek op die de ondergang of de redding van het koninkrijk zal betekenen. Violet staat voor een keuze: haar eigen lot in handen nemen, ongeacht de gevolgen, of toegeven aan de aantrekkingskracht tussen haar en Cyrus

 

pro-mbooks1 : scheltema