De Schoolbibliotheek: wat heeft Scheltema u te bieden?

165 jaar ervaring

Scheltema helpt tal van scholen om hun bibliotheek up-to-date te houden en uit te breiden. Onze boekverkopers hebben jarenlange ervaring en kunnen u uitgebreid adviseren. 

Grootste assortiment

Een veelzijdige schoolbibliotheek is natuurlijk een vereiste voor elke school. In onze winkel hebben we het grootste assortiment kinderboeken van Amsterdam! Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment stripboeken en een uitstekende afdeling pedagogiek en psychologie.

U bent altijd van hart welkom. Op afspraak kunt u ook voor of na openingstijd bij ons langskomen, zo kunt u in alle rust boeken uitzoeken met de hulp van een van onze boekverkopers! Mail ons voor een afspraak.

Wij adviseren bij het opzetten en een langetermijnplanning voor schoolbibliotheek en kunnen helpen bij het creëren van een budget (bijv. door een schoolverkoop). 

Een pakket op maat

Hebt u geen tijd om langs te komen? Dan bieden wij de mogelijkheid van een proefpakket. Een proefpakket kan bestaan uit prentenboeken, AVI-boeken, leesboeken voor de verschillende leeftijdsgroepen, informatieve boeken of een combinatie van al die verschillende categorieën. 

Hoe werkt het?
U laat ons in grote lijnen uw wensen weten, vervolgens stellen wij een pakket samen dat wij gratis op school bezorgen. U heeft rustig de tijd om op uw gemak te kijken en te kiezen. De boeken die u niet wil, halen wij weer op, alle andere kunnen gelijk de bibliotheek in!

 

Winnaar Gouden Griffel 2018

Lampje

Annet Schaap

€ 17,50
Dit is een verhaal over de zee. Over geheimzinnige zeewezens en woeste piraten. Over het Zwarte Huis van de Admiraal, waarvan ze zeggen dat er een monster woont. Over een grijze vuurtoren op een eiland dat nog net vastzit aan het vaste land. Over Lampje, de dochter van de vuurtorenwachter, die iedere avond de eenenzestig treden beklimt om het licht aan te steken. Over een stormachtige avond, waarop de lucifers op zijn en alles misgaat. Maar vooral over dapper zijn en meer kunnen dan je ooit had gedacht.

Alle voordelen op een rijtje

  • Advies op maat door onze ervaren boekverkopers
  • Kom voor advies en inspiratie langs op onze prachtige kinderafdeling, wij zijn 7 dagen per week geopend (bekijk openingstijden)
  • Wij stellen pakketten op maat voor u samen
  • Mogelijkheid van een proefpakket
  • Gratis levering
  • De maximale bibliotheekkorting
  • 20% korting op Ramsj- en tweedehands boeken
  • Wij adviseren bij het opzetten en een langetermijnplanning voor schoolbibliotheek en kunnen helpen bij het creëren van een budget (bijv. door een schoolverkoop) 

Leren lezen

pro-mbooks1 : scheltema