23
apr

Raff en Zee Poppenkastvoorstelling!

zondag 23 april 2017 15:00

Raff en Zee Poppenkastvoorstelling!
Is jouw jonge kleuter dol op pratende dieren? Schrijfster Sharon Cohen voert de 'Raff en Zee show' op en brengt dierenhipsters 'Raff' en 'Zee' uit het gelijknamige prentenboek, tot leven in een schattige poppenkastvoorstelling over verschillen en overeenkomsten. Voor alle mini's zijn er lekkere Raff en Zee koekjes tijdens de voorstelling. Pot-lang-prikkie nog an toe! De show duurt vijf tot tien minuten en wordt 6 x achterelkaar opgevoerd. Wil jouw kleintje ook kennis maken met de bevriende giraffe en zebra? Stuur een mailtje naar roos@scheltema.nl of kom langs en schuif aan.

 

Over 'Raff en Zee':

'Dierenhipsters' Raff en Zee nemen je mee door het bos en de bergen, over het zebrapad en langs het water. Ze zwemmen, dobberen en verorberen een gigantische taart. Ze komen erachter dat ze wel anders zijn, maar eigenlijk vooral een beetje hetzelfde. En best friends!

De wederom zo actuele boodschap 'focus op overeenkomsten in plaats van op verschillen' is verpakt in een grappig verhaaltje met bijzondere illustraties voor peuters en jonge kleuters.

"Vrolijk verhaaltje voor het slapen gaan, met prachtige illustraties." - schrijver Abdelkader Benali

MINDBUSZEUS2 : scheltema