Studieboeken op voorraad bij Scheltema!

Scheltema streeft ernaar om de boeken die nodig zijn voor het merendeel van de opleidingen aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de UvA en VU in de week voorafgaand aan elk nieuw blok in voorraad te hebben.

De boekenlijsten voor de betreffende opleidingen worden in nauw overleg met de betrokken vakgroepen samengesteld. Studenten krijgen 5% korting op vertoon van hun collegekaart bij aankoop van tenminste twee voorgeschreven Nederlandstalige titels.

Nieuw bij Scheltema: eerstejaarspakketten voor de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de UvA of VU. Alle voorgeschreven boeken voor periode 1 en 2 samengesteld in 1 pakket! Bekijk hier alle pakketten!

Collegebundel 2017-2018 & Blauwe VNW 2017-2018

Collegebundel 2017-2018

Collegebundel 2017-2018

€ 45,00
De Collegebundel bestaat uit twee compacte delen: Privaatrecht en Publiekrecht. Hoogleraren hebben de inhoud hiervan zorgvuldig samengesteld. Gebruikers waarderen de bundel om de inhoud en het gemak. Ze vinden hem gemakkelijk vanwege de uitgebreide deelinhoudsopgave, de verwijzingen, de trefwoorden in de marge, evenals de trefwoordenregisters bij beide delen. Niet voor niets is de Collegebundel de meest geliefde en meest gebruikte wettenbundel. Collegebundel online Uiteraard zijn er ook moment

Blauwe VNW 2017-2018

Blauwe VNW 2017-2018

€ 45,00
De Blauwe VNW, ook bekend als de Verzameling Nederlandse Wetgeving, is de wettenbundel die je verder brengt. Voor alle rechtenstudenten die hun studiejaar 2017-2018 goed willen beginnen: haal de nieuwe collegebundel snel in huis en begin je rechtenstudie met een flinke voorsprong.De Blauwe VNW biedt in drie handzame delen het complete overzicht van de Nederlandse wet- en regelgeving: Staats- en bestuursrecht, Burgerlijk (proces)recht en Straf(proces)recht. De betere wettenbundel voor studenten e

Series

MINDBUSZEUS2 : scheltema