Met uw camper, caravan of tent op reis!

Met de camper door Europa

auteur onbekend

€ 20,50

Eén enkele gids om 25 Europese landen in alle rust te ontdekken. Van Zuid-Europa tot de Baltische Staten en van de Atlantische Oceaan tot de Zwarte Zee Iedere route wordt heel overzichtelijk opgedeeld in hapklare dagprogramma's 75 schitterende toeristische routes 850 servicestations en kampeerplaatsen, 600 uitgeteste eet- en winkeladressen en 18 skistations.

Happy Campers

Femke Creemers ; Marijn de Wijs

€ 27,50

In Happy Campers presenteren Femke Creemers en Marijn de Wijs de meest toffe en bijzondere caravans, campers en andere kampeermiddelen. In diverse stijlen en voor ieder wat wils. Van over-de-top-gepimpt tot stijlvol gedecoreerd en in ere hersteld; van een vijftig jaar oude vintage caravan tot een nieuwe sleurhut. Dit schitterend vormgegeven boek vol grandioze foto’s zorgt voor instant verwondering, vrolijkheid, enthousiasme en een ‘wil ik ook’-gehalte. Voor het ultieme vrijheidsgevoel, en een must-have voor iedere kampeerliefhebber.

Hoe reis ik met een camper?

Steven Durnez ; Pasar vzw

€ 22,99

Genieten in alle vrijheid, zo veel mogelijk nieuwe plaatsen ontdekken, boeiende belevenissen meemaken en dit alles delen met vrienden of gezin. Wie droomt niet van zo'n vakantie? Kampeerders weten hoe het kan, maar camperreizigers weten bovendien dat je hiervoor helemaal niet aan luxe of gemak hoeft in te boeten. Camperen is dan ook meer dan ooit in! Niets is leuker dan op een idyllische plek tafel en stoelen uit te klappen en bij een gezellig aperitief en een - op het campingvuur bereide - maaltijd te genieten van elkaar en de omgeving. Precies dát gevoel willen we jou met dit boek meegeven. Maar deze gids bundelt ook alle nuttige informatie over reizen met een motorhome en over het onderhoud van je 'vakantiehuis op wielen'. Welke camper past het beste bij jou en je reisplannen? Alle weetjes over modellen, nutsvoorzieningen en accessoires. Hoe vind je je weg in de overvloed aan (digitale) informatie? Met tips om je motorhome goed in te richten, perfect te laden en veilig te rijden. Aandacht voor de regelgeving in de verschillende Europese landen Ook de technische kant komt aan bod, maar altijd op een vlot leesbare en begrijpelijke manier. Deze gids is tegelijk een praktische als inspirerende handleiding voor de beginnende én geroutineerde camperreiziger. De ideale leidraad voor schitterende en onvergetelijke vakanties.

Erkende Campings 2024

ANWB

€ 17,99

ANWB Gids Erkende Campings 2024 De betere campings handig bij elkaar In de ANWB-gids Erkende Campings staan de actuele gegevens van 4.000 campings. De campings zijn door ANWB campinginspecteurs beoordeeld en hebben daarna minimaal 3 sterren gekregen. Daarmee zijn het ANWB Erkende campings. Er zitten eenvoudige campings bij (maar wel met goed sanitair) of 5 sterren Top campings, voorzien van alle gemakken. En alles er tussenin. Met deze gids helpen we je graag op weg naar de juiste camping. · 4.000 campings in 19 landen · Landen: Nederland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië, Ierland, Frankrijk, Portugal, Spanje, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië, Hongarije, Slovenië, Kroatië.

Kleine Campings 2024

ANWB

€ 14,99

ANWB gids Kleine Campings 2024 Wil je tijdens je kampeervakantie genieten van de rust en ruimte die de natuur je te bieden heeft? Dan heb je met de ANWB-gids Kleine Campings 2024 de juiste gids in handen! Onder een kleine camping wordt een camping verstaan met maximaal 60 plekken. Kleine campings vind je in alle vakantielanden, van Noorwegen tot Kroatië en van Ierland tot Hongarije. Elke camping heeft zijn eigen karakter met in meer of in mindere mate (luxe) voorzieningen zoals sanitair. Eén ding hebben de campings gemeen: je kunt er genieten van rust, ruimte en natuur. · 2.100 campings in 20 landen · Landen: Nederland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië, Ierland, Frankrijk, Portugal, Spanje, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië, Hongarije, Slovenië, Kroatië.

pro-mbooks1 : scheltema