22
mrt

GEANNULEERD: Syp Wynia over Tegen de onzin

zondag 22 maart 2020 13:30

GEANNULEERD: Syp Wynia over Tegen de onzin

Update: vanwege het corona-virus en de door het kabinet en RIVM voorgestelde maatregelen, heeft de organisatie besloten deze bijeenkomst tot nader order uit te stellen. We gaan op zoek naar een nieuwe datum. Houd onze website in de gaten.

Columnist en journalist Syp Wynia maakt regelmatig de tongen los met zijn maatschappelijke duidingen en kritieken. Voorheen was hij werkzaam voor onder meer Elsevier, maar tegenwoordig leidt Wynia zijn eigen internetplatform Wynia's Week. Zijn meest spraakmakende artikelen zijn onlangs gebundeld in Tegen de onzin. Op zondag 22 maart om 13:30 uur brengt Syp Wynia een bezoek aan onze winkel en vertelt hij ronduit over zijn nieuwste pennenvrucht. We zien u graag!

Over Tegen de onzin:

Syp Wynia begon in 2019 met Wynia's Week, een onafhankelijk digitaal weekblad met artikelen en opiniestukken op het gebied van politiek, economie, maatschappij en cultuur. Naast Wynia's eigen artikelen, vlogs en podcasts bevat Wynia’s Week ook bijdragen van andere prominente auteurs. Dit boek bevat de meest spraakmakende artikelen die Syp Wynia zelf schreef: van immigratie en gasverbod tot de houdbaarheidsdatum van Mark Rutte. Syp Wynia werkte als journalist in Groningen, Den Haag en Brussel. Hij was gedurende twee decennia politiek commentator en economisch columnist van weekblad Elsevier. Hij leidt nu zijn eigen mediabedrijf.

pro-mbooks1 : scheltema