09
jun

Presentatie: 'Buikgevoel' van Suzanne Bos

vrijdag 9 juni 2017 17:00

Presentatie: 'Buikgevoel' van Suzanne Bos
Suzanne Bos kreeg op haar 21ste te horen dat ze darmkanker had. Hierop volgde ziekenhuisbezoek na ziekenhuisbezoek. Suzanne verwerkte al haar ervaringen met artsen in columns en nu is daar 'Buikgevoel': persoonlijke verhalen, afgewisseld met praktische tips over gezond leven en een optimale werking van de darmen. Tijdens de presentatie op vrijdag 9 juni gaat Suzanne Bos in gesprek met Bram Bakker. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Stuur een mail naar [email protected] en dan bent u van harte welkom!

 

Over 'Buikgevoel':

Suzanne Bos is getrouwd en moeder van drie kinderen. Ze is opgeleid als jurist maar nadat haar dikke darm vanwege darmkanker werd verwijderd, sloeg ze een andere weg in. Ze schreef columns en besloot al haar 'buikervaringen' op papier te zetten. Ze raadpleegde een scala aan artsen en andere deskundigen over de medische ontwikkelingen op darmgebied.

Bos reist in Buikgevoel door haar leven met een darmziekte, waarbij ze haar eigen verhaal afwisselt met praktische informatie. Wat kun je verwachten van onderzoeken en operaties? Wat is de zin en onzin van alle recente informatie over de darmen als 'tweede brein', over darmflora en probiotica? Wat doet stress met je? Welke voeding is goed, en hoe kun je zorgen voor een ontspannen buik? Haar verhaal is niet alleen inspirerend voor mensen met een darmaandoening, Buikgevoel is geschikt voor iedereen die gezonder wil leven, met een optimale werking van de darmen.

pro-mbooks1 : scheltema