Eten tot het op is
Dan Saladino
ISBN: 9789464562385 | Hardcover
Van een kleine karmozijnrode peer in het westen van Engeland tot pistachenoten in Syrië, van grote stukken gefermenteerd schapenvlees op de Faeröer ei... Meer informatie
ISBN: 9789464562385 | Hardcover
Van een kleine karmozijnrode peer in het westen van Engeland tot pistachenoten in Syrië, van grote stukken gefermenteerd schapenvlees op de Faeröer ei... Meer informatie
ISBN: 9789056159498 | Hardcover
Martin Woestenburg schreef met De Bonte Bentheimer een levendig portret van een zwartgevlekt, tegendraads varken dat wordt gehouden door tegendraadse ... Meer informatie
ISBN: 9780141992990 | Paperback
For the first time since the Neolithic, we have the opportunity to transform not only our food system but our entire relationship to the living world.... Meer informatie
ISBN: 9789050118354 | Hardcover
Voor een echt voedselbos zijn de meeste tuinen te klein, maar een voedselbosrand biedt een haalbaar alternatief. In voedselbosranden kun je een natuur... Meer informatie
ISBN: 9789464711370 | Paperback
Het stikstofprobleem is uitgegroeid tot een megacrisis. Falend landbouwbeleid en Wageningse theorieën speelden daarbij een belangrijke rol. De megacri... Meer informatie
ISBN: 9789050116534 | Hardcover
Voedselbossen staan volop in de belangstelling, omdat ze bijdragen aan een duurzame voedselproductie. Ze kennen een hoge biodiversiteit en verrijken d... Meer informatie
ISBN: 9789462497887 | Paperback
Waaraan herkennen archeologen over duizenden jaren de aardlaag van onze tijd? Het ongemakkelijke antwoord: de fossiele resten van de vleeskip. Binnen ... Meer informatie
ISBN: 9789056158651 | Paperback
Terwijl de stikstofcrisis Nederland in de greep houdt en de melkveehouderij onder het vergrootglas ligt, zetten de boeren van Schiermonnikoog een rigo... Meer informatie
ISBN: 9789056159054 | Paperback
Past het dier nog op ons bord? Deze vraag houdt de Wageningse wetenschapper Imke de Boer al lange tijd bezig. De huidige veehouderij draagt bij aan de... Meer informatie
ISBN: 9783967040067 | Hardcover
We are what we eat, but do you know what you're eating? Urban agriculture is the global movement that encourages the practice of cultivating, processi... Meer informatie
ISBN: 9789464712070 | Paperback
Het hoopvolle en persoonlijke verhaal van een pionier in de duurzame landbouw. De Nederlandse landbouw verkeert in zwaar weer, maar gelukkig zijn er t... Meer informatie
ISBN: 9789493364233 | Paperback
‘Ongerechtvaardigde rechtvaardiging veehouderij’ richt zich op het beantwoorden van de vraag hoe het produceren en consumeren van voldoende biologisch... Meer informatie
ISBN: 9789493364219 | Paperback
... Meer informatie
ISBN: 9789087403539 | Paperback
... Meer informatie
ISBN: 9789050117593 | Hardcover
Wuivend graan, kleurrijke bloemen, zingende veldleeuweriken en roepende patrijzen. Akkers zijn schatkamers van biodiversiteit én beeldbepalend in het ... Meer informatie
ISBN: 9789087400477 | Paperback
Niet alle pluimveehouders halen uit hun dieren wat er potentieel in zit. Dit geldt voor zowel leghennen- als vleeskuikenhouders. Om in de productieper... Meer informatie
ISBN: 9789020208399 | Ebook
Verhalen van landbouwpioniers Unieke geromantiseerde non-fictie in literaire stijl Dit boek brengt de levensverhalen van enkele gedreven pioniers in b... Meer informatie
ISBN: 9789020216516 | Ebook
<p>Hans Stolp biedt in ‘Rudolf Steiner, stichter van een nieuwe cultuur’ een vernieuwende kijk op de filosofie van deze beroemde grondlegger van... Meer informatie
ISBN: 9789462497894 | Ebook
Waaraan herkennen archeologen over duizenden jaren de aardlaag van onze tijd? Het ongemakkelijke antwoord: de fossiele resten van de vleeskip. Binnen ... Meer informatie
Het laatste nieuws en aanbiedingen van Scheltema ontvangen? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.
Adres: | Contact: |
Rokin 9 | Tel: 020 - 523 1411 |
1012 KK Amsterdam | WhatsApp: 06 - 30138511 |
Gratis verzending/bezorging binnen Nederland vanaf € 20,-.
Alle informatie over verzendkosten en levertijden >