Gennaro’s Verdure
Gennaro Contaldo
ISBN: 9780008603731 | Hardcover
In Gennaro’s Verdure, Gennaro transforms humble vegetables from side dish material into the hero of the plate, using punchy flavours from staple ingre... Meer informatie
ISBN: 9780008603731 | Hardcover
In Gennaro’s Verdure, Gennaro transforms humble vegetables from side dish material into the hero of the plate, using punchy flavours from staple ingre... Meer informatie
ISBN: 9780008526658 | Hardcover
#1 SUNDAY TIMES BESTSELLER ??A brand new and essential book from award-winning and bestselling cook Anna Jones.... Meer informatie
ISBN: 9789461562517 | Paperback
In zijn nieuwe kookboek 'Verrot gezond' geeft Christian Weij, naast een heldere uitleg van hoe de bacteriën in ons lichaam werken, een groot aantal re... Meer informatie
ISBN: 9789021035796 | Hardcover
In het nieuwe bakboek van Nadiya Hussain, De oven voor elke dag, vind je recepten voor de heerlijkste en toegankelijkste gerechten voor in de oven. De... Meer informatie
ISBN: 9789045219851 | Hardcover
Bij Noma – vier keer benoemd tot het beste restaurant van de wereld – wordt bij elk gerecht een vorm van fermentatie gebruikt: een frisse azijn, een inte... Meer informatie
ISBN: 9789023016335 | Hardcover
Fermenteren heeft een comeback gemaakt - en dat is niet voor niets. Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is hartstikke gezond en extra lekker... Meer informatie
ISBN: 9789021562704 | Paperback
Fermenteren is het complete handboek van Adam Elabd, waarin hij al zijn kennis over de vele mogelijkheden die fermenteren biedt. Van de theorie en ver... Meer informatie
ISBN: 9789038808826 | Hardcover
Jonah Freud en Noni Kooiman geven in dit boek meer dan driehonderd recepten om fruit en groenten, maar ook vlees en vis in te maken en daarmee te bewa... Meer informatie
ISBN: 9789044749212 | Hardcover
Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! On... Meer informatie
ISBN: 9781911358602 | Hardcover
The perfect gift book for any jam-maker. Includes 70 mouthwatering recipes for jams, marmalades and preserves.... Meer informatie
ISBN: 9781603582865 | Hardcover
Katz presents the concepts and processes behind fermentation in ways that are simple enough to guide a reader through their first experience making sa... Meer informatie
ISBN: 9780008622381 | Paperback
A perfect guide to making marmalade from the award-winning Lucy Deedes. Marmalade had been around for hundreds of years – as a Portuguese s... Meer informatie
ISBN: 9789461433213 | Hardcover
Met De inmaaktuin heb je dé gids in handen om van moestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten. Per groente- en fruitsoort zie je in een over... Meer informatie
ISBN: 9789043926461 | Hardcover
Book of Bacon - Powered by Smokey Goodness is het veertiende boek van Jord Althuizen, maar is het eerste dat over meer dan alleen BBQ’en gaat. De look... Meer informatie
ISBN: 9780648466192 | Paperback
Anyone can make cheese...Making home dairy products was an essential skill in the past, and a skill that continues to create resilience, reduce food c... Meer informatie
ISBN: 9798876973436 | Paperback
... Meer informatie
Het laatste nieuws en aanbiedingen van Scheltema ontvangen? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.
Adres: | Contact: |
Rokin 9 | Tel: 020 - 523 1411 |
1012 KK Amsterdam | WhatsApp: 06 - 30138511 |
Gratis verzending/bezorging binnen Nederland vanaf € 20,-.
Alle informatie over verzendkosten en levertijden >