Hoe je een brood laat rijzen
Roly Allen
ISBN: 9789492938350 | Paperback
Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft geen deskundige bakker te zijn om thuis je eigen zuur... Meer informatie
ISBN: 9789492938350 | Paperback
Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft geen deskundige bakker te zijn om thuis je eigen zuur... Meer informatie
ISBN: 9781786275783 | Paperback
Zeitgeisty subject - sourdough baking is very popular and lends itself to a hipster lifestyle... Meer informatie
Het laatste nieuws en aanbiedingen van Scheltema ontvangen? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.
Adres: | Contact: |
Rokin 9 | Tel: 020 - 523 1411 |
1012 KK Amsterdam | WhatsApp: 06 - 30138511 |
Gratis verzending/bezorging binnen Nederland vanaf € 20,-.
Alle informatie over verzendkosten en levertijden >