Totok twee + CD

Totok twee + CD

‘Totok II’ is een samenwerkingsproject van schrijver Adriaan van Dis en beeldend kunstenaar Harald Vlugt. In 1996 verscheen de bundel ‘Totok’ met tien gedichten van Van Dis en evenzoveel collages van Vlugt. Met de jaren schreef Van Dis zes nieuwe gedichten. Dit vormde de aanleiding tot een nieuwe, aangevulde uitgave: ‘Totok II’. Deze bundel bevat tevens een audio-cd met alle, door Van Dis voorgelezen gedichten.

Adriaan van Dis schreef naar aanleiding van zijn reis door ‘het land van horen zeggen’ een aantal indringende gedichten. ‘Zelden kwam mijn jeugd zo dichtbij als in het land van mijn ouders’. De gecompliceerde relatie van de zoon met zijn vader wordt ook hier, net als in ‘Indische duinen’ en ‘Familieziek’, voelbaar. De titel ‘Totok’ (‘buitenstaander’) slaat zowel terug op de Hollander in Indië als op de tragische ik-figuur die verwoede pogingen doet ‘er bij te horen’.
De collages van Harald Vlugt zijn geen letterlijke illustraties bij de gedichten, maar eerder associatieve verbeeldingen. Hij weet daarmee steeds feilloos aan te sluiten op de zintuiglijke waarnemingen in Van Dis’ poëzie.Verkocht

Waarom bestellen bij Scheltema

Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Sinds 1853 de mooiste boekhandel van Nederland!

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
ISBN
9789078670049
Uitgever
99 Uitgevers/Publishers
Druk vanaf
1e
Verschenen
05-06-2008
Taal
Nederlands
Bladzijden
48 pp.
Bindwijze
Gekartonneerd
Rubriek
Literatuur
Illustraties
H. Vlugt

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Nieuwe Nederlandstalige boeken worden gratis verzonden. Voor tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per boek. Er wordt € 1,- extra per boek gerekend bij verzending naar België.

Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema