De Schoolbibliotheek: wat heeft Scheltema u te bieden?

165 jaar ervaring

Scheltema helpt tal van scholen om hun bibliotheek up-to-date te houden en uit te breiden. Onze boekverkopers hebben jarenlange ervaring en kunnen u uitgebreid adviseren. 

Grootste assortiment

Een veelzijdige schoolbibliotheek is natuurlijk een vereiste voor elke school. In onze winkel hebben we het grootste assortiment kinderboeken van Amsterdam! Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment stripboeken en een uitstekende afdeling pedagogiek en psychologie.

U bent altijd van hart welkom. Op afspraak kunt u ook voor openingstijd bij ons langskomen, zo kunt u in alle rust boeken uitzoeken met de hulp van een van onze boekverkopers! Mail ons voor een afspraak.

Wij adviseren bij het opzetten en een langetermijnplanning voor schoolbibliotheek en kunnen helpen bij het creëren van een budget (bijv. door een schoolverkoop). 

Een pakket op maat

Hebt u geen tijd om langs te komen? Dan bieden wij de mogelijkheid van een proefpakket. Een proefpakket kan bestaan uit prentenboeken, AVI-boeken, leesboeken voor de verschillende leeftijdsgroepen, informatieve boeken of een combinatie van al die verschillende categorieën. 

Hoe werkt het?
U laat ons in grote lijnen uw wensen weten, vervolgens stellen wij een pakket samen dat wij gratis op school bezorgen. U heeft rustig de tijd om op uw gemak te kijken en te kiezen. De boeken die u niet wil, halen wij weer op, alle andere kunnen gelijk de bibliotheek in!

 

Winnaar Gouden Griffel 2023

Misjka

Edward van de Vendel ; Anoush Elman

€ 17,99
Bekroond met de Gouden Griffel en een Zilveren Penseel Als Roya met haar ouders en broers eindelijk een huis krijgt in Nederland, vindt ze dat daar ook een huisdier bij hoort. Het wordt een schattig dwergkonijntje, en ze noemt het Misjka. De hele familie is dol op hem. Roya begint aan Misjka te vertellen over de vlucht uit haar land. Maar ze beseft dat ze daar zelf lang niet alles meer van weet. En dan, op een dag, is Misjka opeens verdwenen. Dit ontroerende verhaal over de liefde voor een huisdier en de vlucht van een gezin uit een oorlogsgebied is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het is geschikt om voor te lezen en om zelf te lezen vanaf 8 jaar. Annet Schaap maakte er prachtige illustraties bij in kleur.

Alle voordelen op een rijtje

  • Advies op maat door onze ervaren boekverkopers
  • Kom voor advies en inspiratie langs op onze prachtige kinderafdeling, wij zijn 7 dagen per week geopend (bekijk openingstijden)
  • Wij stellen pakketten op maat voor u samen
  • Mogelijkheid van een proefpakket
  • Gratis levering
  • De maximale bibliotheekkorting
  • Wij adviseren bij het opzetten en een langetermijnplanning voor schoolbibliotheek en kunnen helpen bij het creëren van een budget (bijv. door een schoolverkoop) 

Weerbaarheid, relaties en seksualiteit

Leren lezen

pro-mbooks1 : scheltema