De Schoolbibliotheek: wat heeft Scheltema u te bieden?

165 jaar ervaring

Scheltema helpt tal van scholen om hun bibliotheek up-to-date te houden en uit te breiden. Onze boekverkopers hebben jarenlange ervaring en kunnen u uitgebreid adviseren. 

Grootste assortiment

Een veelzijdige schoolbibliotheek is natuurlijk een vereiste voor elke school. In onze winkel hebben we het grootste assortiment kinderboeken van Amsterdam! Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment stripboeken en een uitstekende afdeling pedagogiek en psychologie.

U bent altijd van hart welkom. Op afspraak kunt u ook voor openingstijd bij ons langskomen, zo kunt u in alle rust boeken uitzoeken met de hulp van een van onze boekverkopers! Mail ons voor een afspraak.

Wij adviseren bij het opzetten en een langetermijnplanning voor schoolbibliotheek en kunnen helpen bij het creëren van een budget (bijv. door een schoolverkoop). 

Een pakket op maat

Hebt u geen tijd om langs te komen? Dan bieden wij de mogelijkheid van een proefpakket. Een proefpakket kan bestaan uit prentenboeken, AVI-boeken, leesboeken voor de verschillende leeftijdsgroepen, informatieve boeken of een combinatie van al die verschillende categorieën. 

Hoe werkt het?
U laat ons in grote lijnen uw wensen weten, vervolgens stellen wij een pakket samen dat wij gratis op school bezorgen. U heeft rustig de tijd om op uw gemak te kijken en te kiezen. De boeken die u niet wil, halen wij weer op, alle andere kunnen gelijk de bibliotheek in!

 

Winnaar Gouden Griffel

Gozert

Pieter Koolwijk

€ 15,99
Ties heeft een probleem. Tenminste… dat vinden de meeste mensen. Ties vindt dat niet: hij heeft een vriend. Gozert. De tofste, leukste, stoerste, coolste vriend die je je kunt voorstellen. Alleen is Ties de enige die Gozert ziet en hoort. En de plannen van Gozert zijn zo fantastisch dat Ties erdoor in moeilijkheden komt… Ties’ ouders willen dat Gozert verdwijnt en nemen een ingrijpende beslissing. Maar Ties wil helemaal niet van Gozert af. Wat moet hij doen?

Alle voordelen op een rijtje

  • Advies op maat door onze ervaren boekverkopers
  • Kom voor advies en inspiratie langs op onze prachtige kinderafdeling, wij zijn 7 dagen per week geopend (bekijk openingstijden)
  • Wij stellen pakketten op maat voor u samen
  • Mogelijkheid van een proefpakket
  • Gratis levering
  • De maximale bibliotheekkorting
  • 20% korting op Ramsj- en tweedehands boeken
  • Wij adviseren bij het opzetten en een langetermijnplanning voor schoolbibliotheek en kunnen helpen bij het creëren van een budget (bijv. door een schoolverkoop) 

Thema: vogels

{{toggleMoreLess}}

Weerbaarheid, relaties en seksualiteit

Winnaar van het Gouden Penseel

Hele verhalen voor een halve soldaat

Benny Lindelauf

€ 24,99
Zes broers worden opgeroepen om dienst te nemen in het leger. Op weg naar het front moeten ze zich melden bij een grenspost. Geschikte giften of geld om de grens te kunnen passeren, bezitten de broers niet. Verhalen kennen ze echter in overvloed. Verhalen over een behekst meer, over een poppenspeler die over lijken gaat om succes te hebben en over een jongeman die zo mooi is dat de mannen uit zijn dorp hem van pure jaloezie het liefst een kopje kleiner maken. De broers vertellen en vertellen alsof er een leven van af hangt. En dat is ook zo.
pro-mbooks1 : scheltema