De derwisj en de dwaas – Dansen in het duister

De derwisj en de dwaas – Dansen in het duister

Soefisme zonder dogma's

‘De derwisj en de dwaas – dansen in het duister’ bevat honderd GESPREKKEN over SOEFISME en MYSTIEK NIET-WETEN. Iedere dialoog begint met een citaat van een bekende soefi, dat aanleiding is voor een indringende gedachtewisseling tussen de schrijver, Hans van Dam, en zijn tegenspeelster, Ayah. Bijvoorbeeld over de vraag wie of wat God is, wie of wat je zelf bent, wie of wat de mens is, of de wereld een droom is, wat waarheid, wijsheid, liefde is. De dialoog sluit af met VRAGEN AAN DE LEZER zodat hij/zij ook in het gesprek betrokken wordt. Dit SPRANKELENDE boek, geschreven door een volstrekt vrije geest, is scherpzinnig en diepzinnig en toch licht van toon. Het is geschikt voor iedereen met belangstelling voor soefisme, mystiek, niet-weten, religie, filosofie of psychologie. Voor iedereen die het lef heeft om zijn eigen gedachten en veronderstellingen tegen het licht te houden, wat er ook van komt. Voor iedereen die liever zelf nadenkt. INHOUD: Voorwoord, woordenlijst, inleiding, 104 dialogen, litanie, nawoord, bronvermelding. Met 70 unieke illustraties van Lucienne van Dam. Hans van Dam is de auteur van NietWeten.nl en van de Agnosereeks, een serie boeken over spiritueel niet-weten.

€ 25,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Nieuw Externe leverancier € 25,00

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL

ISBN
9789402188165
Uitgever
Brave New Books
Druk vanaf
1e
Verschenen
10-03-2020
Taal
Nederlands
Bladzijden
362 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Islam

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema