Chinese propaganda verblindt de wereld

Chinese propaganda verblindt de wereld

Chinese propaganda verblindt de wereld analyseert op fascinerende wijze hoe de Chinese Communistische Partij gebruik maakt van propaganda om haar positie te legitimeren en om China’s macht in de wereld te versterken. De auteur toont aan hoe politieke propaganda binnendringt in het privéleven in China. Propaganda is ook het sterkste wapen van de Partij om globale macht uit te bouwen. Chinezen en niet-Chinezen verspreiden vandaag China’s nationale mythe. China’s huidige motto luidt ‘Laat het Westen China dienen’. Dat lijkt hen aardig te lukken. “Jeanne Boden raakt in haar boek een belangrijke kwestie aan: hoe dominant zal China worden in de wereld en zal het dus ook onze levenswijze mee bepalen? Ze heeft daar een uitgesproken kritische kijk op. Het vergt als sinoloog moed om dit boek te schrijven.” John Vandaele, Journalist Mo* Magazine “Dankzij de originele invalshoek van de propaganda komen ontelbare aspecten van maatschappij en politiek in China aan bod. Een aanrader voor wie het Chinese denken wil begrijpen.” Stefan Blommaert, VRT nieuws, voormalig VRT-correspondent in China “Een scherpe en bijzonder relevante analyse.” Jonathan Holslag, Professor Internationale Betrekkingen VUB “Chinese propaganda is altijd al onderwerp van fascinatie geweest voor westerlingen. Maar nu de Chinese regering haar ideologie en invloed overal ter wereld doordrukt, is het meer dan ooit noodzaak geworden om de werking ervan te doorgronden.” Fred Sengers, publicist en spreker over modern China (blogaap.nl)

€ 29,99

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €17,50 aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Nieuw Externe leverancier € 29,99

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.

ISBN
9789082336467
Uitgever
PUNCT
Druk vanaf
2e
Verschenen
01-10-2019
Taal
Nederlands
Bladzijden
244 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Geschiedenis algemeen

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 17,50. 

Bij bestellingen onder de € 17,50 bedragen de verzendkosten €2,95.

Voor verzending naar België wordt € 2,95 gerekend. De verzenkosten van tweedehands boeken bedragen € 2,95.

Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema