Anatolia - Land van rituelen

Anatolia - Land van rituelen

een verhaal van 12000 jaar

Een unieke blik op het rijke Turkse erfgoed Anatolia. Land van rituelen, de catalogus bij de hoofdtentoonstelling van EUROPALIA TURKEY gaat naar het hart van de Turkse cultuur en toont meesterwerken samengebracht vanuit musea over heel Turkije. De Turkse cultuur is er één van rituelen en religie. Aan de hand van ongeveer 200 objecten - archeologische vondsten, miniaturen, beeldhouwwerk, textiel, gouden voorwerpen, enz. - geeft dit boek een unieke kijk op de diversiteit van die cultuur - en van een land, dat altijd als een brug tussen Europa en Azië fungeerde. De meesterwerken komen uit prestigieuze collecties als die van het Topkapi Paleis Museum, het Archeologisch Museum van Istanbul en het Museum van Anatolische Beschavingen in Ankara.

Verkocht

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
ISBN
9789401430029
Uitgever
Lannoo
Druk vanaf
1e
Verschenen
09-10-2015
Taal
Nederlands
Bladzijden
240 pp.
Bindwijze
Gekartonneerd
Rubriek
Kunstgeschiedenis

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema