Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Ontwerp een effectieve strategie in 6 stappen

We leven in een tijd waarin verandering het nieuwe normaal is. Juist daarom is het voor organisaties cruciaal om toekomstbestendige keuzes te maken en een heldere strategie te formuleren die inspeelt op trends en verwachtingen én voortbouwt op de unieke sterktes van de organisatie. Een goede strategie geeft richting en creëert draagvlak – zo win je klanten en versla je de concurrentie. Dit boek laat zien dat strategie geen taai onderwerp hoeft te zijn. Wat je nodig hebt, is een duidelijke aanpak, een proces dat de organisatie zelf doorloopt en niet volledig uitbesteed aan een externe consultant. In dit boek maak je kennis met de Strategy CUBE, een bewezen model om in 6 heldere stappen een strategie te ontwikkelen. De Strategy CUBE is stevig verankerd in de theorie en uitvoerig getest in de praktijk. Jarenlang is gesleuteld aan de juiste formule, die gebruik maakt van inzichten uit design thinking en scenarioplanning, aandacht besteedt aan governance en heldere acties definieert voor de executie. De Strategy CUBE is niet alleen geschikt voor een overkoepelende organisatiestrategie, maar ook voor deelstrategieën, bijvoorbeeld voor een bepaalde afdeling of product. Dit boek is geschreven voor managers, bestuurders, adviseurs en strategen en biedt concrete inzichten en handvatten om als organisatie zélf een toekomstbestendige strategie te ontwerpen waarmee ze zich onderscheidt van de concurrentie. Niemand kan de toekomst exact voorspellen, maar met een goede strategie kun je er wel 100% klaar voor zijn. Over de auteur: Dit boek is geschreven door Michiel de Vries, met medewerking van Bas Schulten en Maurits Speksnijder. Michiel is een ervaren organisatieadviseur, gespecialiseerd in strategiebepaling en scenarioplanning. Als partner bij Jester Strategy adviseert hij bedrijven en overheden op het vlak van strategieontwikkeling, organisatieontwerp en het versterken van intern toezicht. Hij schreef eerder twee andere boeken over strategie, Strategic Control en City Strategy.

€ 29,99

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Nieuw Winkel Rokin € 29,99

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

Nieuw Externe leverancier € 29,99

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL

ISBN
9789492790330
Uitgever
Nubiz
Druk vanaf
1e
Verschenen
07-01-2021
Taal
Nederlands
Bladzijden
256 pp.
Bindwijze
Gekartonneerd
Rubriek
Management algemeen

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema