Tom Dumoulin

Tom Dumoulin

Wielerlegende in wording

Het raadsel Tom Dumoulin verklaard

Tom Dumoulinis een van de grootste sporthelden van deze tijd, door allengeliefd, maar ook een groot raadsel. Benaderbaar en ook altijd op afstand. Charismatisch en tochook vol raadsels. Charmant en ook soms bijtend en ruziënd.Een ijzersterk lichaam en toch ook kwetsbaar.

Heeft Tom Dumoulin het in zich om Nederlands bestewielrenner aller tijden te worden? Kan hij een plaatsverwerven tussen de allergrootsten als Eddy Merckx,Bernard Hinault en Miguel Indurain?

Patrick Bernhart, veelgeprezen sportboekenauteur,heeft zich verdiept in het fenomeen Tom Dumoulin. Hij zoekttot op de bodem uit waar het talent van Tom vandaan komt,hij pluist alle elementen uit die Dumoulin maken tot desuperster die hij nu is. Zit het in zijn lijf, in zijn kop, zijn teamof ligt het aan de omstandigheden? En is dit alles voldoendeom meerdere grote wielerrondes op zijn naam te zetten?Bernhart laat zien waar het talent, de eerzucht en dewilskracht vandaan komen. En uiteraard beantwoordt hijde vraag: gaat Tom uiteindelijk de Tour winnen?

€ 12,99
Let op, dit is een ebook!

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

ISBN
9789000362837
Uitgever
Spectrum
Druk vanaf
1e
Verschenen
24-04-2019
Taal
Nederlands
Bladzijden
208 pp.
Bindwijze
Ebook EPUB
Rubriek
Sport en spel overig

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema