De levensgevaarlijke reis van het Benedict Genootschap

De levensgevaarlijke reis van het Benedict Genootschap

Rens Muldoorn en zijn vrienden Chip, Ronda en Kat hebben allemaal een uniek talent. Ze zijn geselecteerd door meneer Benedict, een vriendelijke maar mysterieuze man die hen heeft uitgezocht voor een geheime missie.
Als de kinderen bij het huis van meneer Benedict aankomen, kunnen ze hem nergens vinden. Ze treffen alleen een brief aan, met raadselachtige instructies...
De brief leidt hen naar de haven, waar het snelste vrachtschip ter wereld op het punt staat te vertrekken. Ze varen naar Lissabon en reizen verder per trein. Al snel blijkt dat de vier vrienden niet de enigen zijn die zoeken naar meneer Benedict. Als ze in een museum een oud dagboek vinden, merken ze waar het in deze missie écht om draait.
Zouden de vier kinderen erin slagen alle raadsels te ontcijferen? Door wie worden ze achtervolgd? En kunnen ze meneer Benedict op tijd redden?

Trent Stewart woont met zijn vrouw en twee zoons in Little Rock in Amerika. Regelmatig onderneemt hij levensgevaarlijke reizen. Trents eerste kinderboek, De geheime missie van het Benedict Genootschap, werd getipt door de Nederlandse kinderjury.

De pers over De geheime missie van het Benedict Genootschap:
'Alle ingrediënten voor het ideale kinderboek: spanning, humor, mysterie en tot de verbeelding sprekende helden.' VPRO-gids

'Dahls GVR, zijn Heksen en Matilda zijn zeker vergelijkbaar met De geheime missie van het Benedict Genootschap.' De Leeswelp

'Liefhebbers van Harry Potter-boeken zullen genieten en uren leesplezier hebben.' NBD Biblion

Verkocht

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
ISBN
9789026124747
Uitgever
VBK Media
Druk vanaf
1e
Verschenen
01-09-2008
Taal
Nederlands
Bladzijden
400 pp.
Bindwijze
Gekartonneerd
Rubriek
Kinderboeken 10 - 12 jaar

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema