Bahamontes 35 Lijdensweg

Bahamontes 35 Lijdensweg

Uit liefde voor de stiel

Bahamontes #35 Lijdensweg Veertien staties telt de Kruisweg. De via dolorosa van Jezus van Nazareth kun je ook zien als een allegorie van het lijden van de professionele wielrijder. Kort na zijn wielercarriere speelde de stevig verdikte Rik van Steenbergen een Griekse visser in Pandore. “Een seksfilm!” riep snel gechoqueerd Vlaanderen. Wij bekeken de prent en spoelden hier en daar versneld door. Ze hadden alles mee om grote kampioenen te worden. Omstandigheden beslisten er anders over. Maar Louis Vervaeke en Julien Vermote zijn klaar om eindelijk te oogsten. Flashback naar 2017. Op een Luxemburgs parcours vol ijzererts rijdt Mathieu van der Poel vier keer lek en moet de wereldtitel aan Wout van Aert laten. Dat donkere uur gebruikt hij sindsdien als brandstof voor zijn fabuleuze carrière. De Haaghoek is niet alleen een oord waar legendes ontstaan. 360 dagen per jaar is het gewoon een bucolische plek met kasseien waar families elkaar al generaties kennen, en waar nu ook steeds meer villa’s komen met hun rug naar de straat. En verder: Het drama van de tweelingbroers Otxoa-wielerdokter Toon Claes-het eerherstel van Fiorenzo Magni-de kruisjes op onze Vlaamse lijdenswegen-de neurasthenie van Tourwinnaars Pottier en Pelissier.

Verkocht

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €17,50 aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
ISBN
9789083076058
Uitgever
De Deeluitgeverij
Druk vanaf
1e
Verschenen
14-10-2021
Taal
Nederlands
Bladzijden
144 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Sport en spel overig

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 17,50. 

Bij bestellingen onder de € 17,50 bedragen de verzendkosten €2,95.

Voor verzending naar België wordt € 2,95 gerekend. De verzenkosten van tweedehands boeken bedragen € 2,95.

Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema