Verzendingen

Levertijden

Voor de meeste bestellingen geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis. Er zijn echter een aantal uitzonderingen:

1. De levering wordt verzorgd door PostNL. Brievenbuspost wordt op alle dagen geleverd m.u.v. zondag en maandag. Pakketten worden op alle dagen geleverd m.u.v. zondag. Het kan dus zijn dat uw boek er langer over doet, omdat PostNL het boek op die dag niet levert. Echter, boeken die wij in de winkel op voorraad hebben, kunnen we wel op maandag (binnen de ring van Amsterdam) leveren.

2. Nieuwe boeken worden op dit moment direct bij de leverancier besteld. Voor de meeste van deze boeken geldt de 24-uurslevering. Sommige van deze boeken hebben echter een langere levertijd. Deze levertijd varieert tussen de 2 en 7 werkdagen.

3. Soms komt het voor dat een boek tijdelijk niet leverbaar is omdat het bijvoorbeeld in herdruk is. De leverancier handelt de bestelling dan af zodra het boek weer is uitgebracht.

Wilt u graag weten wanneer uw boek wordt bezorgd? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en vermeld daarbij uw ordernummer en de titel of ISBN van het boek dat u heeft besteld.

Verzendkosten

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 20,- 

Bij bestellingen onder de € 20,- bedragen de verzendkosten €2,95. 

Voor verzending naar België wordt € 2,95 gerekend. 

Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.

 

pro-mbooks1 : scheltema