Pre-order 'Fucking horny' - gesigneerd

Fucking horny - gesigneerd

Marie Lotte Hagen ; Nydia van Voorthuizen

€ 19,99

Pre-order de nieuwe erotische bundel ‘Fucking Horny’ van feministisch duo DAMN, HONEY en ontvang een gesigneerd exemplaar! Wees er snel bij, want alleen de eerste 150 exemplaren worden gesigneerd. De pre-order actie eindigt vrijdag 2 september.

Dat er meer representatie nodig is in erotische verhalen, bleek uit het succes van 'Damn horny'. Voor 'Fucking horny' gingen Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, beter bekend als feministisch duo DAMN, HONEY, weer op zoek naar verschillende auteurs voor zoveel mogelijk diversiteit in de erotische verhalen. Het resultaat is wederom een bloedgeile bundel vol hete (queer-)verhalen die ver wegblijven van de male gaze. Met verhalen van o.a. Daan Borrel, Malou Holshuijsen en Monique van Loon.

Creatief dagboek - Geluk zit in kleine dingen

Ana Bjezancevic

€ 14,95
Aandacht besteden aan de dingen waar je dankbaar voor bent en die je gelukkig maken heeft een bewezen gunstig effect op je mentale en fysieke welzijn. De inspirerende citaten en praktische oefeningen in dit dagboek zullen je ertoe aanzetten om stil te staan bij de positieve momenten, waardoor je je denkpatronen verandert en gelukkiger door het leven gaat. Bovendien kan je je emoties en gedachten op een creatieve manier kwijt door naar hartenlust te droedelen of de prachtige kleurplaten in te kleuren. Gedrukt op kwaliteitsvol papier om doordrukken te voorkomen.
pro-mbooks1 : scheltema